An Unbiased View of یبوست طولانی نشانه چیست
An Unbiased View of یبوست طولانی نشانه چیست
Blog Article
رکتوسل رکتوسل عمدتاً در زنان پس از یائسگی به صورت برآمده شدن راستروده به سمت جلو و واژن رخ میدهد. البته پس از زایمان طبیعی دشوار و یا بلند کردن اجسام سنگین نیز اتفاق میافتد.
گاهی اوقات فشار زیاد در زمان دفع مدفوع، سبب بیرون زدن قسمت کوچکی از روده از مقعد می شود، که ممکن است نیاز به مداخله جراحی پیدا کند.
استفراغ: استفراغ همراه با یبوست، میتواند نشانهای از تجمع مدفوع باشد. تجمع مدفوع زمانی اتفاق میافتد که که یک توده بزرگ و سفت مدفوع در روده¬ی بزرگ گیر کند و نتواند به جلو حرکت کند. این مساله بسیار خطرناک است و نیاز به اقدام فوری دارد.
البته اختلال در حرکات رودهای یا عملکرد راستروده و مقعد ناشی از اختلال در اعصاب دستگاه گوارش یا مصرف برخی داروها نیز در بروز این مشکل بیتأثیر نیست. برخی از علل شایع یبوست عبارتند از:
احساس فشار در زمانی که کودک در حال آموزش رفتن به دستشویی است
تست آنورکتوم : بررسی آنورکتوم که یک آزمون تکمیلی دفکوگرافی است برای ارزیابی عملکرد عضلات و اعصاب مقعد و راست روده انجام میشود. در این روش یک لوله قابل انعطاف، با قطر حدودی یک هشتم اینچ را از طریق مقعد وارد راست روده میکنند. سنسور داخل لوله میزان فشاری که توسط عضلات مقعد و رکتوم تولید میشود را اندازه گیری میکند.
سامانه ی دکتر مایکو برای اولین بار در ایران، جوشانده گل محمدی برای یبوست با داشتن مجوز برای ارائه خدمات آنلاین پزشکان بیمارستان ها، اقدام به یاری رساندن بیماران در سراسر کشور کرده است.
عوارض غیر رودهای بیاختیاری ادرار، عفونت و تخلیه ناکامل ادرار اغلب با یبوستهایی که در آن راستروده پر از مدفوع سفت است رخ میدهد.
در این صورت گاهی لازم است مداخلاتی مانند اِنِما یا جراحی ضرورت پیدا کند.
این نکات را برای کمک به نوزادانی که در دفع مدفوع مشکل دارند، امتحان کنید:
یائسگی زمانی اتفاق می افتد که چرخه قاعدگی حداقل برای یک سال متوقف شده باشد. در دوره یائسگی سطح هورمون های استروژن و پروژسترون کاهش می یابند. این هورمون ها بر عملکرد قسمت های مختلف بدن از جمله دستگاه گوارش تاثیر میگذارند.
پاسخ به امیرم سلام دوست عزیز شما باید در طول روز آب زیاد بنوشید ولی برای رفع آنی یبوست میتونید از شیاف بیزاکودیل استفاده کنید.
از قوی ترین گیاهان برای درمان یبوست می توان به این موارد اشاره نمود:
پزشک ابتدا با بررسی علایم بیمار شدت بیماری را بررسی میکند و بر اساس آن اقدام به درمان یا تصمیم به تستهای تشخیصی دیگر میگیرد. اطلاعات دقیق از سوابق سایر بیماریها، مصرف داروها و دیگر نشانهها میتواند به تشخیص سریعتر علت یبوست کمک کند.